.

Fotografia amb la canalla al col·legi Sant Pau

Fotografia amb la canalla al col·legi Sant Pau

Tercera setmana al Tarragona Estiu Camp (TEC) amb més de 200 nens i nenes que gaudeixen de l’estiu al campus d’estiu referent a la ciutat de Tarragona, com cada any el TEC es realitza al  Col·legi Sant Pau de Tarragona, que compta amb unes instal·lacions de prestigi amb cinc pistes de bàsquet, dos camps de futbol sala, un camp de futbol de terra, un gimnàs i una piscina per realitzar cursets de natació. Cada setmana les activitats que es realitzen estan relacionades amb una temàtica diferent, aquesta setmana és la  dels Jocs del Mediterrani que es disputaran a la ciutat de Tarragona l’any 2017.

En relació amb aquesta setmana demà 10 de juliol, la campiona del món i d’Europa de gimnàstica rítmica Bito Fuster vindrà  a donar una xerrada als nens i nenes sobre les virtuts de l’ esport i la seva influència positiva en la vida quotidiana. Aquesta xerrada és l’acte central de la setmana, però també es fan altres activitats relacionades amb l’esport i els Jocs del Mediterrani.

La setmana finalitzarà el divendres amb la realització d’una festa de temàtica hawaiana on els nens i nenes es quedaran a dormir dins el Col·legi Sant Pau fent jocs de nit per fomentar la convivència entre els nens i nenes, per ara, aquesta activitat sembla que serà tot un èxit, ja que compta amb 40 nens.

Recordem que les inscripcions segueixen obertes, tota la informació es pot trobar a la pàgina web de campus www.tarragonaestiucamp.cat