.

Cartell de la World Fashion Faces

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, conjuntament amb l’agència Magda Simó, organitzen aquest dissabte una nova edició del World Fashion Faces Salou 2014 on joves aspirants a models realitzaran un càsting a la Font Lluminosa.

Els joves participants han de ser majors de 16 anys i menors de 26. Si són menors d’edat, la participació ha de ser autoritzada pels pares. El 26 de juliol a les 20 hores es realitzarà el Càsting on els participants desfilaran diverses vegades amb diferents looks. Els dos guanyadors rebran un premi uns vals per valor de 500 que hauran de canviar al dia següent a les diferents botigues de Salou participants en el WFF.

La regidora de Cultura i Festes, Maria Jose Rodríguez, ha comentat que “aquest certamen s’ha convertit ja en un clàssic de l’estiu, una magnífica plataforma per a que gent jove que es vulgui dedicar professionalment a aquest món puguin tenir una primera experiència”.

El diumenge dia 10 d’agost es disputarà la gran final a la Plaça de les Comunitats Autònomes, on els participants desfilaran diverses vegades per tal de buscar la corona de guanyador/a i aconseguir una de les vuit places de finalistes. En aquesta edició, un màxim de 30 noies i 15 nois seran els finalistes, 2 seran els guanyadors del càsting que rebran diferents premis.