.

.

TOTS 21

Josep Maria Bonet

Josep Maria Bonet

La qualitat de vot a favor de l’Alcalde permetrà al Gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona ser també el Cap de Gabinet d’alcaldia. En les dues votacions hi hagut empat a 13 vots.

Unió, Partit Popular i Partit Socialista han votat a favor, mentre que Esquerra, la CUP, Convergència i Iniciativa han votat en contra. Arga Sentís (ICV) ha afirmat que “s’ha de justificar molt bé la utilitat pública d’una persona amb 2 treballs públics. Volem mantenir Tarragona Ràdio, però potser l’emissora no necessita un gerent”. Per la seva banda, Jordi Martí (CUP) ha assegurat que “no és ètic que el cap de l’empresa de comunicació sigui el cap d’alcaldia”. En la mateixa línia s’ha mostrat Albert Abelló (Convergència). “No tenim res en contra aquesta persona però el seu nomenament no és estètic”. Per la seva banda, Pau Ricomà (ERC) té clar “que no se l’hi ha fet cap favor”, mentre que Rubén Viñuales (C’S) ha preguntat al govern sinó s’havien “plantejat que la seva designació generaria algun tipus de suspicàcia”.

Alejandro Fernández (PP) ha volgut trencar una llança en seu favor assegurant que “mentre estàvem a l’oposició mai vam tenir cap tipus de queixa de professionalitat i neutralitat del senyor Bonet”. Begoña Floría (PSC) no pot “entendre la constant sospita que es té sobre els treballadors públics d’aquest ajuntament”. L’Alcalde Ballesteros s’ha mostrat sorprès pel fet que “es plantegi si Tarragona Ràdio necessita o no un gerent”.