.

.

TOTS 21

    El candidat del Partit Popular anuncia que "potenciarem el binomi turisme – comerç millorant la unió en transport públic entre els càmpings i el centre de la ciutat"

El candidat del Partit Popular anuncia que “potenciarem el binomi turisme – comerç millorant la unió en transport públic entre els càmpings i el centre de la ciutat”

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha exposat el seu model comercial per a la capital tarragonina, després de reunir-se amb diversos representants del sector. En una atenció als mitjans a la plaça Corsini, Martín ha explicat que “l’aposta per l’espai públic és la base per aconseguir la revitalització del comerç, especialment en carrers com Unió i Apodaca”. El cap de llista del PP ha afirmat que “el nostre projecte de ciutat – passeig buscar aconseguir una ciutat més amable per als vianats, amb millors carrers i la reforma i ampliació de voreres, unes actuacions faran atractiva l’apertura de negocis”.

José Luis Martín ha anunciat també que “impulsarem ajuts a la rehabilitació de locals comercials per tal que aquests puguin sortir al mercat i reduir d’aquesta manera la gran quantitat de locals tancats a la nostra ciutat”.

Una altra de les mesures que proposa el Partit Popular és fer de l’Ajuntament una administració més àgil i eficaç. En aquest sentit, José Luis Martín ha lamentat que “a Tarragona s’hagi d’esperar fins a sis mesos per a una llicència d’apertura” i ha assegurat que “amb la millora administrativa aconseguirem que els tràmits es redueixin a un màxim de 30 dies”.

Per últim, el candidat del PP a l’alcaldia de Tarragona ha anunciat que “potenciarem el binomi comerç i turisme amb la unió dels càmpings del nostre terme municipal amb el centre de la ciutat”. Martín ha recordat que “el 80% dels turistes que pernocten a Tarragona ho fa en aquests establiments i el nostre objectiu és que s’acostin al centre de la ciutat per comprar, menjar, sopar o gaudir del nostre patrimoni”. Per aconseguir-ho, el cap de llista popular ha assegurat que “ampliarem les frecuències i les parades d’autobús que donen servei als càmpings, alhora que, en temporada alta, implantarem el servei d’autobús nocturn“.