.

.

TOTS 21

Un moment de la reunió mantinguda pel subdelegat del Govern central amb la corporació municipal

Aquest matí, Jordi Sierra, subdelegat del govern de l’estat espanyol a Tarragona, s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde, Pere Virgili; la primera tinent d’alcalde, Cèlia Treserres; i el regidor d’Urbanisme, Manel González. Després de signar el Llibre d’Honor han passat a la sala de reunions, on més tard s’han incorporat els regidors José Ibort i Toni Bernal, de Ciutadans; Joan Enric Vidal, de Populars-Units per Roda; i Encarna Ramírez, d’ICV-EUiA. També ha estat present el regidor Rafael Luna, en aquest cas en qualitat de cap del gabinet del subdelegat del Govern.

Durant la trobada s’han tractat diversos temes, com és el cas de la problemàtica existent a l’N-340 i la seva perillositat, el pas a nivell, 1,5% cultural i l’edifici de Cal Guivernau, o el projecte de consolidació de la Roca Foradada al Roc de Sant Gaietà, la qual es troba actualment molt erosionada per l’efecte de les onades del mar. L’arranjament de l’espigó del Roc també ha estat un tema a tractar durant la visita així com la possible construcció d’un baixador de la línia de tren de la costa a l’alçada de Berà.

Jordi Sierra va prendre possessió oficial del càrrec recentment, desprès de la seva nomenació oficial per part d’Enric Millo, un càrrec que ja va ocupar entre els anys 2012 i 2016.