.

.

TOTS 21

El candidat de Junts, Jordi Sendra. Foto: Cedida

El candidat de Junts, Jordi Sendra. Foto: Cedida

El candidat de Junts a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, ha parlat avui sobre transport i mobilitat. “Volem una ciutat amb mobilitat sostenible i amable i treure vehicles de 4 rodes, però per això cal tenir alternatives com tenir un transport públic, ràpid, eficient i fiable”, ha dit el candidat. Aquest transport, a més, “ha d’arribar a Llevant i també a tots els polígons industrials”.
Sendra també aposta per poder pagar el transport públic amb targeta i a través del mòbil per donar facilitat de pagament als usuris. D’altra banda, “dotarem les marquesines dels autobusos de plaques solars”, ha apuntat.
Pel que fa als aparcaments, l’alcaldable de Junts proposa més aparcaments per a motos,” ja que aquestes redueixen el nombre de cotxes”, per potenciar-ne el seu ús, igual que el de les bicis elèctriques. El candidat aposta també per fer més aparcaments dissuasoris que estiguin ben comunicats amb el centre.
Jordi Sendra també ha apuntat que està a favor dels carrils bici educatius per enllaçar les diferents zones educatives de Tarragona.