.

.

TOTS 21

Jordi Sendra ha parlat sobre impostos i fiscalitat davant la Cambra de Tarragona. Foto: Cedida

Jordi Sendra ha parlat sobre impostos i fiscalitat davant la Cambra de Tarragona. Foto: Cedida

El candidat de Junts a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, ha presentat avui les seves propostes en l’àmbit d’impostos i fiscalitat. “Volem alleugerir la fiscalitat dels ciutadans, fomentar les energies renovables i l’activitat econòmica amb especial atenció a les empreses i comerços que han patit la crisi econòmica, social i de salut i volem retenir el talent jove i que no marxi a altres ciutats i països”, ha dit el candidat.

Pel que fa a les energies renovables, Sendra vol “augmentar la bonificació de l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques als terrats de les cases particulars i els edificis de la nostra ciutat”. A més, l’alcaldable de Junts ha assegurat que “bonificarem l’ IAE a les empreses tecnològiques que vulguin instal·larse a Tarragona i l’IBI als propietaris de locals comercials perquè rebaixin el lloguer i es pugui revitalitzar el comerç”.

Jordi Sendra ha promés congelar els impostos dels ciutadans per alleugerir la pressió fiscal i ha assegurat que “parlarem amb el propietaris de baixos per habilitar-los com a habitatges i oferir-les a persones amb mobilitat reduïda”.