.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de Joan Ruiz. Foto: Tarragona 21

Imatge d’arxiu de Joan Ruiz. Foto: Tarragona 21

El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha qualificat de “kafkiana l’actitud de la ministra de Foment del Govern del PP, Ana Pastor, que unilateralment decideix “passar” del Congrés i, en canvi, apareix avui a Cambrils per no dir absolutament res en una visita que semblava més una acte de campanya electoral”.

Ruiz ha recordat que no fa ni quinze dies que la ministra va decidir no presentar-se a la Comissió de Foment del Congrés per evitar donar explicacions, fet que va merèixer la reprovació de tots els grups representats a la cambra tret del PP.

“La incompareixença de la ministra ens va impedir saber quan vol el ministeri que s’iniciïn les obres del tercer carril que han d’unir el port de Tarragona amb el nus de Castellbisbal amb ample de via internacional. Doncs res, van decidir no donar la cara i evadir les seves responsabilitats en un dels actes més impropis, realment de vergonya aliena, que es recorden al Congrés.” ha dit Ruiz.

“Doncs quina ha estat la nostra sorpresa quan ahir ens vàrem assabentar pels mitjans de comunicació que la ministra pensava visitar avui el litoral tarragoní per fer una roda de premsa on no només no ha anunciat res sinó que ha demostrat una preocupant manca de coneixement del territori”, ha reblat el diputat socialista.

Pel diputat tarragoní “cal que el PP passi a l’oposició i recuperi, com a mínim, el respecte al normal funcionament de les institucions democràtiques. Tan de menyspreu i de prepotència són intolerables. Crec que cada cop són més els ciutadans que perceben aquesta evidència tret dels dirigents d’alguna força política que continuen bloquejant un canvi que cada dia que passa és demostra que és més necessari que mai.”