.

En poques hores s’ha de resoldre el cas Dimitrievski.

Fi de festa frenètic als despatxos a hores del tancament del mercat d’estiu. I el Nàstic continua pendent fins al darrer minut de resoldre principalment el cas Dimitrievski, que podria acabar al Rayo Vallecano després d’una ziga-zaga de darrera hora que aquest vespre encara no ha estat confirmada oficialment des de l’entitat. No era l’opció més mediàtica tan bon punt s’apropava el fatídic tancament del mercat d’estiu, avui a les 23.59 hores. El focus apuntava a que els granes i el RCD Espanyol miraven aquest matí de tancar una operació que hauria suposat el traspàs del porter macedoni amb opció a cessió d’un jugador perico per cobrir la baixa de Kakabadze, emigrat a la lliga suïssa. El nom que més circulava és el del lateral dret Pipa, titular la temporada passada amb el filial blanc-i-blau a Tercera divisió. No era l’única opció, perquè els responsables del club grana també tenien ordres de recerca i captura d’un mig campista i un defensa, preferentment central.

Cal tenir en compte que, així com entren també poden sortir. Aquest és el cas de Dumitru Cardoso, que no ha comptat per a res per a Gordillo en les dues primeres jornades de lliga. La seva marxa podria activar el fitxatge d’una altra de les places que també s’intenten cobrir, la d’extrem dret. L’operació té un nom, Juan Narváez, propietat del Betis i que la temporada passada va militar al Còrdova, segons informa el Diari Més.

Per la seva banda, la caòtica situació que viou el Reus per la mala gestió del límit salarial ha provocat la primera baixa confirmada. Lekic ha deixat els roig-negres i s’incorporat al Cadis, que ja ha fet públic el fitxatge. A qui sí han aconseguit inscriure és a Olmo, Linares i Shaq Moore. Tito, Silva i Yoda. Així ho confirmava l’entitat per mitjà d’un més que sintètic tuit: