.

.

TOTS 21

El parc ha tingut més de 65.000 visites per Halloween. Foto: Cedida

PortAventura World va tancar el passat 12 de novembre la seva 23ª temporada de Halloween, una campanya d’èxit que va igualar les xifres de rècord de 2022: més de 650.000 visites, un 80% d’ocupació als seus hotels i el major nombre de passatges i espectacles de la seva història.

Com a part de la decidida aposta del resort per desestacionalitzar el turisme a la zona, el Halloween d’aquest any s’ha allargat durant 51 dies, després de motivar la seva reobertura més matinera el mes de febrer, i ha comptat amb 220 actors que han dut a terme més de 2.500 hores d’espectacles.

Segons David García, director general de PortAventura World, “aquest any hem viscut la temporada més llarga de la nostra història, una celebració plena d’innovacions i experiències emocionants com la nostra nova scare zone. Tot això ha estat possible gràcies a l’increïble treball en equip i la passió que cada un de nosaltres posem en crear moments inoblidables per als nostres visitants. Cada somriure, cada ensurt compartit, ha contribuït a un any rècord en termes d’ingressos  satisfacció de client. Junts estem creant un futur brillant per a PortAventura World, reforçant el nostre compromís amb els nostres treballadors i oferint als nostres clients experiències úniques i inoblidables”.

Vista general del parc. Foto: Cedida

El Halloween més icònic 

A banda de gaudir de nous espectacles i la tematització de tot el parc, el públic ha pogut recórrer la nova scare zone ‘La Maldición del Emperador’. A més, ha gaudit de sis passatges del terror que ja són una icona del parc: ‘La Isla Maldita’, que transcorre a PortAventura Caribe Aquatic Park; ‘REC Experience’, a Polinesia; ‘Horror in Texas’, al Far West; ‘Truco o trato’, a la Xina, i ‘Apocalipsis Maya’ i ‘La Muerte Viva’, a Mèxic.

Un exemple de bones pràctiques sostenibles 

Seguint l’estratègia d’economia circular i residu zero que està duent a terme la companyia, aquesta última edició de Halloween també s’ha celebrat en clau sostenible. I és que, les 15.000 carabasses que han decorat el parc durant la temporada, s’han convertit en aliment per a bestiar de granges de la zona. Un producte de proximitat i kilòmetre zero, cultivat a prop del resort, per dinamitzar l’economia circular i el sector agrícola de Tarragona.

A més, PortAventura Dreams, el village de la Fundació PortAventura, que cada any acull a més de 200 famílies amb menors en situació de vulnerabilitat per una malaltia greu, va impulsar accions de Halloween per als més petits, com tallers de maquillatge.

V.Tapias