.

.

TOTS 21

Fundación Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, posen en marxa una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca. Al curs 2019-2020, es concediran un total de 20 ajuts que els interessats podran sol·licitar fins al 16 d'octubre a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

 Al curs 2019-2020, es concediran un total de 20 ajuts que els interessats podran sol·licitar fins al 16 d’octubre a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

 

Fundación Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, posen en marxa una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca. Al curs 2019-2020, es concediran un total de 20 ajuts que els interessats podran sol·licitar fins al 16 d’octubre a través del web becasfp.fundacionrepsol.com. Aquest programa de beques de Formació Professional (FP) és una iniciativa de Fundación Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, amb l’objectiu de promoure i facilitar l’FP com una opció educativa i millorar així la capacitat d’ocupabilitat dels joves.

A l’entorn de Tarragona es concediran vint beques, de les quals cinc es destinen per a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i quinze, per als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), amb una quantia de 800 euros cadascuna. Així mateix, el millor estudiant becat de GFGM i el millor de GFGS, rebran una gratificació especial de 300 euros l’octubre de 2020, com a reconeixement al seu esforç.

Aquest programa s’estén a més, a altres localitats de l’entorn d’A Coruña, Cartagena, Puertollano i Vizcaya, i es concediran un total de 100 beques a estudiants de Formació Professional (25% per a CFGM i 75% per a CFGS).

Un any més, els alumnes interessats podran realitzar les seves inscripcions a través del web becasfp.fundacionrepsol.com. El termini per a la presentació de sol·licituds està obert des del 30 de maig al 16 d’octubre de 2019, ambdós inclosos.

Poden accedir a les beques aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior de les següents àrees: Electricitat/Electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i medi ambient. Els estudiants beneficiaris de la beca el curs passat, també poden optar a renovació, per la qual cosa s’hauran d’inscriure de nou, en aquesta convocatòria.

A més, d’acord al compromís de Repsol i la Fundación amb la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, un 10% de les places es reserven per a aquests estudiants.

 

Tota la informació de la convocatòria estarà disponible a: becasfp.fundacionrepsol.com