.

La portaveu de CiU al consistori, Victòria Forns.

La portaveu de CiU al consistori, Victòria Forns.

El grup municipal de CiU a Tarragona ha condemnat, a través d’un comunicat, les declaracions del portaveu del PP a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, “en les que titlla de delinqüents a les persones que es veuen abocades a viure al carrer”. Per la portaveu de CiU, Victòria Forns, aquestes “són declaracions pròpies del passat franquista quan imperava la llei de vagos y maleantes.

Evidentment, sosté el comunicat, “no compartim la seva visió de societat en categories, creiem que tothom té dret a tenir un futur digne i treballem per lluitar contra l’exclusió social i l’estigmatització dels més desfavorits”.

Forns atribueix l’estiravot de Fernàndez als resultats obtinguts pel Partit Popular en les darreres eleccions europees: “El senyor Fernàndez es veu abocat al més lamentable populisme i demagògia”. Per tot plegat, resol el comunicat, “exigim que rectifiqui aquestes desafortunades declaracions i que posi seny en un tema tant sensible i transcendental com és la lluita contra la pobresa”.