.

.

TOTS 21

La competició va seguir els protocols covid establerts per la federació i el procicat, poc a poc el calendari torna al seu ritme habitual. Foto: Cedida

Més de 450 jugadors i jugadores d’entre 9 i 18 anys han visitat les instal·lacions de Cala Romana durant els caps de setmana de l’1 al 9 de Maig. A la competició han estat presents les millors pales catalanes i s’han pogut veure partits molt disputats. Els joves jugadors venen molt forts i alguns d’ells fins i tot han disputat ja rondes World Padel Tour.

El segon cap de setmana vam viure les eliminatòries dels quadres principals i la jornada de diumenge les semifinals i finals. La competició va organitzar-se amb la col·laboració de la Federació Catalana de Pàdel i van proclamar-se com a campions i campiones en la categoria aleví femení, Aina Espetlleta i Maria Belloso. En aleví masculí, Dani Docampo i Bryan Santos. A les categories infantils Agueda Perez i Andrea Ustero en femení i Iker Castillo amb Gerard Navas en masculí. A les categories superiors, en cadet femení Alba Gallardo i Ana Domingo, mentre que al masculí Pau Sanfulgencio i Arnau Candelo van ser els campions. Per últim a la categoria júnior femení Martina Fassio i la local Ainara Pozuelo van emportar-se el títol. A la categoría masculina Romà Busquets i Sael Martinez van ser els campions.

La competició va seguir els protocols covid establerts per la federació i el procicat, poc a poc el calendari torna al seu ritme habitual.

Redacció