.

Filigrana, al nou emplaçament

El rober Filigrana de Càritas de la plaça Fòrum canvia d’ubicació. El nou emplaçament estarà situat al carrer Cervantes, núm. 9  de Tarragona, cantonada amb el carrer Fortuny.

Càritas, amb la seva aposta de modernitzar i dignificar els seus espais, ha volgut donar utilitat a aquest local i traslladar el rober Filigrana de la plaça Fòrum al carrer Fortuny de Tarragona. Aquest  nou espai del carrer Cervantes  ha estat cedit a Càritas Diocesana de Tarragona per un particular.

Amb aquest canvi, es millora la ubicació del rober, ja que està més a prop del centre neuràlgic de la ciutat;  la capacitat d’espai, perquè té més amplitud; i sobretot la qualitat de servei, “oferint un aspecte més modern i agradable”, destaca l’entitat.

Filigrana de Tarragona compta amb 29 voluntaris i es tracta d’un projecte que ofereix roba i estris de la llar a persones amb pocs recursos econòmics. El dilluns 6 d’octubre estarà obert al públic i l’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i els dilluns, dimecres i divendres de 17 h a 20 h.