.

Fermí Fernàndez

L’actor i presentador Fermí Fernàndez serà enguany, l’encarregat de presentar la 10ª jornada solidària “Fent Amics” que Down Catalunya celebra cada any a PortAventura i que en aquesta ocasió serà el proper 6 d’octubre.

Conegut sobretot per la seva feina a la televisió i al teatre, comença però a la ràdio al costat d’Andreu Buenafuente, on treballà des de l’any 1988, compaginant-ho amb el teatre i el doblatge. Ha participat com a actor en diferents programes de televisió (Sense Títol, la Cosa Nostra, Una altra cosa, Buenafuente, HomoZapping, Crakòvia… etc.) durant més de vint anys. També ha fet de director i de presentador de programes per a diferents cadenes de televisió (Ui, que difícil a 8Tv, Que no surti d’aquí a Td8, i Sota terra a TV3) i actualment forma part de l’equip d’actors de la productora Minoria Absoluta, al programa Polònia. També és actor al ball parlat de Dames i Vells, que es representa anualment durant les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

La jornada solidària “Fent Amics”, eminentment lúdica i de convivència, està organitzada per Down Catalunya i la Fundació PortAventura, comptant amb el patrocini de la Fundació Invest For Children i la participació de molts voluntaris, que aporten les entitats de Down Catalunya i de la Federació d’Associacions de Voluntaris de La Caixa.

Per a la distribució i venda d’entrades, Down Catalunya ha tornat a comptar enguany amb la col·laboració de la cadena de sabateries Querol i de l’empresa de missatgeria MRW, així com d’altres entitats com AMPES i escoles, Esplais, la Federació Catalana d’Ateneus o varies Associacions de Comerciants de Barcelona. Els ingressos aconseguits de la venda de les entrades, es destina a Down Catalunya i a les seves nou entitats (Fundació Astrid 21 de Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, Fundación Reto, Fundación Cromosuma i Família AMIC).