.

.

TOTS 21

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Federic Adan, en un moment de la seva xerrada als alumnes.

La demanda va superar les espectatives inicials i finalment vint-i-sis persones van poder tenir accés al primer dels monogràfics que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès. Sota el títol

“Educació Emocional amb infants i adolescents en risc social” aquest monogràfic de 10 h va adreçat a professionals que treballen habitualment amb aquest col·lectiu (educadors socials, monitors de lleure i de centres oberts, mestres…) i que formen part del a Borsa de Treball en el Lleure del Servei Comarcal de Joventut.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, va adreçar-se als joves que van poder assistir al curs, posant de manifest “la sort que tenien en poder seguir-lo, donada la gran demanda existent”, la qual cosa va obligar a fer una selecció prèvia i era la demostració evident de la importància que tenia l’educació emocional, ja que determina la major part de les decisions que prenem, i especialment en el casos especialment difícils que ha d’atendre els professionals que treballen amb col·lectius d’infants i joves en condicions singulars.

El dia 12 de desembre també es desenvoluparan dues xerrades sobre “Mobilitat internacional per a les persones treballadores”. La primera d’elles, de 10 a 12h, adreçada a professionals de la inserció, l’orientació laboral i la informació; i la segona, de 12 a 14h, pensada per a aquelles persones que es fan el plantejament de marxar a l’estranger a treballar. Aquestes sessions són co-organitzades per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del CITE i es duran a terme a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès.

I per últim, el divendres dia 19, de 9 a 15h, es durà a terme la sessió tècnica “Jocs per a joves i adolescents” a l’Espai Cultural Polivalent de Puigdelfí. Amb aquesta formació es pretén donar eines a dinamitzadors, tècnics de joventut i educadors, que donin resposta a les necessitats d’oci i lleure propis d’aquestes edats.

Tant les xerrades com les formacions són gratuïtes i són obertes a tothom.