TOTS 21

El regatista Guillem Segú

Cap de setmana intens per les flotes del Club Nàutic Salou. La majoria dels regatistes del CN Salou han participat –el darrer dissabte i diumenge- en diferents esdeveniments esportius, destacant la primera posició del regatista del Club, Guillem Segú en la Copa d’Espanya celebrada durant el transcurs de la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana disputada en la modalitat de windsurf al Reial Club de Regates d’Alacant. Un èxit més d’una temporada per emmarcar.

En el marc de la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana, Alacant i Torrevieja han estat les seus del certamen que ha tingut lloc del 9 al 12 de març. En aquest campionat van participar les classes de Laser STD i windsurf. La cita era considerada Campionat d’Espanya pels primers i Copa d’Espanya pels segons.

En windsurf, Guillem Segú va aconseguir la millor posició, al proclamar-se vencedor de la Copa d’Espanya en Techno 293 Sub17, amb primeres posicions en totes les proves celebrades. En la mateixa categoria, Laura Barea aconseguia la 20a plaça.

En Techno Plus, l’única participant del club, Olivia Pujol, finalitzava en una meritòria 8a de la general i 3a fèmina. En RS:X Juvenil, amb veles de 8m2, Nico Forés i Ferran Jurado, aconseguien un 7è i un 10è respectivament.