.

.

TOTS 21

 

Els serveis d’emergències han retirat parcialment el camió de gran tonatge que ha bolcat aquest dissabte al matí a l’AP-7 a Tarragona i cap a les 13.45 hores ja s’ha pogut obrir un carril en sentit nord, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident del tràiler ha obligat a tallar totalment el trànsit de l’AP-7 en direcció Barcelona durant prop de cinc hores i s’han fet desviaments per la sortida 33 cap a l’A-7, amb 4 quilòmetres de congestió en sentit nord i 6 quilometres d’aturades en sentit sud, cap a Castelló.

De retruc, l’accident ha provocat 7 quilòmetres de circulació lenta a l’N-340 a Torredembarra. El conductor del camió ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat pel SEM a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El sinistre s’ha produït pels voltants de les 08.00 hores al quilòmetre 246 de l’AP-7, a la zona del Pont del Diable, i el vehicle de gran tonatge ha quedat totalment travessat a la via. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques de neteja de la calçada.