TOTS 21

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informa de la convocatòria d’un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions. Les unitats de competència seran preparar i donar suport a les intervencions d’atenció de les persones i del seu entorn en l’àmbit institucional indicades per l’equip interdisciplinari; i desenvolupar intervencions d’atenció física, sociosanitària i psicosocial dirigides a persones dependents en l’àmbit institucional.

El curs s’iniciarà el pròxim 19 de febrer i finalitzarà el 6 de juliol d’aquest 2018. S’impartirà en horari de tres de la tarda a vuit del vespre, de dilluns a dijous a les aules de la Biblioteca Municipal de Constantí. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i indicat principalment a persones treballadores en situació d’atur demandants d’ocupació.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball de Constantí, situada al carrer Sant Pere número 49. Telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat També us podeu adreçar a l’Escola d’Adults de Constantí a través del telèfon 977 52 42 28 o bé a través de l’adreça de correu electrònic escolaadults@constanti.cat