.

Theo Guillaumin és expert en gestió web a Coctel Creatives. Foto: Cedida

Théo Guillaumin, de Coctel Creatives, prendrà part l’11 d’abril a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Guillaumin mostrarà a les empreses com recopilar automàticament dades de pàgines web per trobar informació sobre possibles clients. I ho farà mostrant les eines avançades de web scraping per, justament, generar leads seguint una metodologia ètica i altament eficient.

Per posar en context als assistents a la jornada farà, també, una introducció al concepte web scraping i les seves aplicacions; presentarà una selecció d’eines i com configurar-les i, per últim, posarà en valor els mètodes i tècniques més útils per extreure informació de pàgines web.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */