.

El festival se celebrarà aquest dissabte just després de la Diada Castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa i la colla local

L’Associació Towntobe acaba la temporada 2018 amb ENFILA’T, un festival de música en directe amb motiu del 45è aniversari dels Castellers d’Altafulla, coincidint amb la Festa Major votiva del Quadre de Sant Antoni “La Petita” 2018.

El dissabte 15 de setembre, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa vindran a festejar l’aniversari de la colla local, on s’iniciarà a la plaça del pou a les 18 hores amb la Diada del 45è aniversari dels Castellers d’Altafulla; i acte seguit, la celebració finalitzarà davant del Castell d’Altafulla, a partir de les 21h fins les 2:30h de la matinada, a l’aire lliure i amb accés lliure.

El públic no només gaudirà de l’entorn de la Vila Closa amb vistes al Castell, sinó també de la música i la gastronomia a càrrec de les caravanes “foodtrucks”.

Els artistes que protagonitzaran el festival:

  • Pallaretti & Gruyere, Dj Tarragonès d’estil musical Boogaloo.
  • Caipirinhas Rumberus, cap de cartell procedent de Terrassa, coincidint amb l’origen d’una de les colles castelleres participants a la diada.
  • Música comercial amb DJs Bonk3rs.

Des de Towntobe, associació sense ànim de lucre, es mostren “orgullosos i satisfets de poder organitzar esdeveniments que dinamitzin la cultura i l’entreteniment al nostre poble i, en aquest cas en concret, estem encantats de poder comptar amb la col·laboració d’una de les associacions més destacades del nostre poble, la Colla Castellera d’Altafulla.”

Aquesta primera edició de l’ENFILA’T compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, Castellers d’Altafulla i Solucions.