.

.

TOTS 21

El nou objectiu del Nàstic és allunyar-se del descens. Foto: Nàstic

El Nàstic busca encadenar la quarta victòria consecutiva en un escenari emblemàtic com el Sánchez Pizjuán davant del Sevilla Atlético (18h). Els grana volen seguir sumant per obrir escletxa sobre el descens, en el nou objectiu marcat pel tècnic Juan Merino. Luismi és la única baixa per lesió.

Encara retronen els ciments del Nou Estadi rememorant el gol de Manu Barreiro en l’últim minut enmig d’una bogeria col•lectiva per celebrar el que era la tercera victòria consecutiva. El Nàstic ha experimentat un canvi brutal en les darreres setmanes i ha començat a complir els objectius marcats pel tècnic Merino. Primer, deixar de ser el cuer. Fet. Segon, sortir de les posicions de descens. Fet. I ara el tercer és allunyar-se encara més d’aquesta zona perillosa i calenta.

La diferència ara mateix és de tres punts. Una situació que ni el propi Merino creia possible a aquestes alçades, però que ara té clar que “ens hem d’agafar al tren que va a alta velocitat i allunyar-nos el màxim possible”.

El toc d’atenció de la passada setmana sembla que ha quedat enrere, perquè el tècnic andalús es mostra content de com ha anat la setmana d’entrenaments. L’expedició grana ha viatjat a Sevilla via AVE amb la única baixa de Luismi per lesió. La gran novetat de la convocatòria és la tornada de S. Emaná, mentre que Uche, Muñiz i Jean Luc s’han tornat a quedar fora.

Davant hi haurà un Sevilla Atlético en hores de baixa, ja que no guanya des de fa 8 jornades. Tot i això, el filial sevillista tant sols ha perdut un encontre al Sánchez Pizjuán i va ser precisament contra el Reus per 0-1. Diego Martínez tindrà les baixes de Carrillo, Carlos Hernández i Borja Laso, mentre que recupera a Diego Martínez i Bernardo Cruz.