.

.

TOTS 21

Sopar de final de temporada dels Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Tarragona van acomiadar ahir la millor temporada de la seva història celebrant el tradicional sopar de final de temporada, al que van assistir gairebé quatre centenars de persones, entre castellers, periodistes i diverses autoritats polítiques. Entre els convidats es trobaven la regidora de Comerç i Turisme, Patricia Anton, i el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Josep Maria Cortès, a més de representants dels diferents grups polítics de la ciutat.

El fil conductor de la vetllada no podia ser altre que el 2 de 9 amb folre i manilles que enguany ha portat als de la camisa ratllada a entrar al selecte grup de colles de gamma extra. D’aquesta manera, es van reproduir els vídeos promocionals que van idear aquesta temporada per poder assolir aquesta estructura, a més d’un recull fotogràfic dedicat a tots els seus castellers, per tal d’agrair-los l’esforç dedicat a la colla durant tot l’any.

Entre les activitats que es portaren a terme destacaren sobretot l’entrega del Pin de Plata de l’entitat a Manel Cano, els discursos del seu president, Enric Seritjol, i del seu cap de colla, Roger Peiró; a més d’una petita comèdia representada pels més petits on simulaven un cop d’estat a la Junta Tècnica i a la Junta Directiva que no va deixar indiferent a ningú.

D’aquesta manera i amb el millor ambient que es recorda, els matalassers van acomiadar una temporada històrica en la que a més d’assolir el seu primer gamma extra, han recuperat el pilar de 7 amb folre i han superat totes les seves xifres històriques.