.

.

TOTS 21

L'equip de govern de Pallaresos. Foto: Cedida

L’equip de govern de Pallaresos. Foto: Cedida

El Grup Municipal d’UNIM-PSC, integrat per la coalició de les formacions polítiques UNIM-PSC i Gent dels Pallaresos, critica la “política d’aparador” del govern municipal. En aquests primers 100 dies de mandat el grup de l’oposició consider que el “poble abandonat, brut, descuidat i el que és pitjor, un Consistori que esta perdent inversions previstes en el anterior mandat com poden ser la instal·lació d’un envelat fitxo o la climatització i cobriment de la piscina municipal”.

També denuncien un augment de salari de l’actual alcalde Josep Nolla,la reducció de les hores de dedicació i la congelació de les partides destinades a serveis socials.

D’altra banda, han mostrat la seva preocupació per les “contradiccións” d’ERC i ICV, que formen part de l’equip de govern, però que “han oblidat les seves propostes de campanya”.

També s’ha fet una valoració de la inclusió del municipi en l’AMI titllat l’intent de fet “profundament antidemocràtic” per part del convergent Nolla. Els socialistes recorden que a les darreres eleccions, “les forçes del No van obtenir un 58% de representació” a Pallaresos-

El grup ha anunciat que de cara al gender del 2016 s’iniciaran converses amb ERC i ICV per tal conéixer el grau de satisfacció que tenen amb el pacte de govern i el compliment dels compromisos electoral. Així mateix proposen plantejar “una alternativa d’esquerres per seguir millorant les politiques socials”.