.

.

TOTS 21

Els reis i els seus patges han dut regals a tothom

Els reis i els seus patges han dut regals a tothom

Els usuaris de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, amb seu a “La Muntanyeta”, han rebut aquest dilluns la visita dels Reis d’Orient i els seus patges que els han dut regals per a tots. La visita ha estat possible gràcies al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i de la Fundació Tarragona Unida que depèn del mateix Col·legi. Enguany és el desè any que ambdues entitats porten als Reis d’Orient fins aquest centre per lliurar els regals a totes les persones que hi resideixen.

També han tingut un petit detall els treballadors i voluntaris de “La Muntanyeta” però sens dubte un dels moments més importants ha estat quan els Reis han lliurat a aquest centre un regal que necessitaven feia mesos, una nevera que servirà per continuar amb el curs de cuina iniciat fa poc al centre.

Enllestit el repartiment de regals a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral, Ses Majestats s’han traslladat fins la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona. Allí han lliurat els seus regals als 117 nens i nenes dels col·legiats i col·legiades. Ha estat a través de la campanya “1 regal x 1 dibuix” en la que els més petits han lliurat un dibuix als Reis d’Orient i han rebut a canvi un regal. Enguany el tema escollit ha estat “Smart City” i com és tradició – enguany és la desena edició de la campanya – els dibuixos finalistes formaran part de la imatge de la postal de Nadal del COAATT per felicitar les festes del proper any.