.

.

TOTS 21

Una altra de les novetats de la programació de Sant Magí als mercats d’aquest any pretén premiar les persones que comprin síndria a les parades dels mercats municipals. Foto: David Oliete

Un any més els Mercats de Tarragona viuran les festes de Sant Magí acollint la tradicional sindriada, que tindrà lloc el dimecres 17 d’agost de 10.30 a 13.00h al Mercat de Torreforta i de 17.30 a 20.00h al Mercat Central de Tarragona.

La sindriada comptarà enguany amb la novetat d’un surf mecànic, una activitat inflable per a grans i petits. Col·laborant amb 1€ solidari s’entregarà un tall de síndria, un obsequi i un tiquet vàlid per a tres intents al surf mecànic. Els diners recollits serviran per adquirir producte fresc als mercats de Tarragona per a famílies vulnerables. La iniciativa compta com és habitual amb el suport de BASF. Cal destacar que el Punt Lila i Arc Iris de l’Ajuntament de Tarragona estarà present a Plaça Corsini a la sindriada del Mercat Central el dimecres a la tarda.

El president de l’empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que “celebrar la sindriada als mercats de la ciutat s’ha convertit ja en un acte tradicional de les festes de Sant Magí. Quina millor manera de compartir una iniciativa solidària com aquesta que fer-ho novament de la mà d’una entitat com Creu Roja amb l’objectiu de poder aportar productes frescos dels mercats a qui més ho necessita”.

Comprar síndria al mercat té premi

Una altra de les novetats de la programació de Sant Magí als mercats d’aquest any pretén premiar les persones que comprin síndria a les parades dels mercats municipals. En aquest sentit, totes les persones que comprin síndria al Mercat Central o al Mercat de Torreforta del 13 al 18 d’agost podran entrar en un sorteig de 150 euros en vals de compra. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat.

El nom de la persona guanyadora es comunicarà per les xarxes socials dels mercats el divendres 19 d’agost, Diada de Sant Magí.

Redacció