.

.

TOTS 21

El coordinador general d’ASCAME, Anwar Zibaoui, ab el comissionat municipal dels Jocs, Javier Villamayor

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que tindran lloc des del 22 de juny fins al 1 de juliol, comptaran amb la participació de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents; 1.000 jutges i representants de Federacions i Comitès Nacionals, 1.000 periodistes de tot el món, 6.000 persones voluntàries i prop de 150.000 espectadors. Per tot plegat, les empreses de la regió tindran una oportunitat única de projecció cap a la regió i a nivell internacional, així com la cerca d’oportunitats de negoci a l’esport com a sector econòmic emergent en el Mediterrani.

Així ho h anunciat l’Ajuntament després d’un acord amb les cambres de comerç del Mediterrani.

L’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Cambres de Comerç i Indústria del Mediterrani (ASCAME) han arribat a un acord per a la vinculació del sector privat als Jocs.

El coordinador general d’ASCAME, Anwar Zibaoui, i l’Ajuntament de Tarragona, representant pel tinent d’alcalde comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, han acordat aquesta setmana la mútua col·laboració d’ambdues organitzacions en el desenvolupament de l’esdeveniment que, a banda de la competició esportiva, pretén ser un nexe d’unió, solidaritat i concòrdia per a la regió del Mediterrani.

Totes dues organitzacions treballaran conjuntament en diverses iniciatives i projectes conjunts que fomentaran els valors de l’esport i la solidaritat, incidint especialment en l’economia de l’esport. En concret, a mitjans de l’any vinent es promourà un Fòrum sobre l’Economia de l’Esport al Mediterrani, amb l’objectiu de parlar de l’esport com a sector econòmic emergent de la regió, com a generador de riquesa per a les ciutats i com a instrument de pau per a tota la riba mediterrània.

D’altra banda, aquest any es preveu una presentació oficial dels Jocs durant la Setmana Mediterrània de Líders Econòmics de Barcelona que ASCAME organitza els propers 22, 23 i 24 de novembre. Durant la trobada les empreses assistents rebran informació sobre l’oportunitat de vincular-se amb els valors propis de l’esport com el treball en equip, així com els valors mediterranis pels quals la ciutat de Tarragona sempre ha apostat.