.

.

TOTS 21

Presentació de la segona edició de la segona edició de l'Easter Egg Hunt. Foto: Cedida

Presentació de la segona edició de la segona edició de l’Easter Egg Hunt. Foto: Cedida

L’associació de comerciants Via T ha presentat la segona edició de l’Easter Egg Hunt amb la col·laboració de la Martina Kids and us. La campanya es divideix en dues parts. La primera és la gimcana de comerços. Els infants podran fer-se amb el passaport de participació en qualsevol dels establiments participants. La gimcana comença aquest divendres 17 de març i finalitza el 31 de març.

Com funciona? Cada cop que una nena o nen vagin a un dels establiments participants, els segellaran la casella corresponent al negoci en qüestió i rebran un ou de xocolata com a premi. Un cop plenes totes les caselles, podran dipositar el passaport de participació a la Via T o a qualsevol de les dues acadèmies de la Martina kids and us de Tarragona (Avinguda Montoliu o Vall de l’arrabassada ). Els premis són els següents.

  • Ou de xocolata gegant de 6 kg de Velvet TGN
  • Mona de Pasqua de xocolata de Pastisseria Montserrat
  • Mona de Pasqua sense gluten de Sense TGN
  • Fun week – una setmana de casal d’estiu de Martina Kids and us
  • 100 euros en Targetes regal per anar de shopping de Via T
  • Targeta regal de 50 euros de BOBOLI TGN

És imprescindible omplir totes les caselles per poder participar en el sorteig. No obstant això, si no finalitzen totes les caselles, hauran passat una estona divertida i tindran com a premi els ous de Pasqua que hauran caçat.

“Aquesta és una campanya enfocada per fer en família on l’important és participar i, si de passada aconseguim un dels premis, millor que millor, però pel simple fet de començar la ruta ja guanyem ous de xocolata i això agrada molt als nens”, afirma la gerent de la Via T Tarragona-Shopping, Judith Sentís. Durant la gimcana es repartiran 1.500 ous de xocolata. “Per tant, suggerim que els nens portin una bosseta o cistell per anar a fer les rutes per les botigues”, afegeix Sentís.

La segona part de la campanya es realitza l’1 d’abril al Pont del Diable en horari de 10.30 a 11.30 h, on es repartiran més de 3.000 ous de xocolata per una zona delimitada on els caçadors d’ous de pasqua podran portar els seus cistells i fer la gran recollida. Aquesta part de la campanya l’organitza l’acadèmia Martina kids and us i, per poder participar, s’haurà d’omplir prèviament un formulari. Un cop finalitzada la cacera, es farà el sorteig de la gimcana de forma presencial, aproximadament a les 12 hores.

Marc Garcia, de la pastisseria Velvet Tgn, comenta: “Per a nosaltres és molt important participar en iniciatives que fomenten el comerç de proximitat. Des de Velvet sempre volem implicar-nos en projectes com aquest, en el que hi guanyem totes. A més, ho fem amb producte de qualitat, amb un ou elaborat de manera tradicional amb 6 kg de xocolata belga. Esperem que molta gent hi participi”.

Des de l’organització s’agraeix a tots els col·laboradors la seva participació i es recorda que accions d’aquest tipus són molt beneficioses per al teixit comercial de Tarragona. “Quan sumes esforços i sinergies surten campanyes així de boniques i ja ens plantegem noves sorpreses per a la tercera edició”, afirma Judith Sentís.