.

.

TOTS 21

Imatge virtual del Palau d'Esports de Tarragona, que es farà a la zona de Campclar, a l'Anella Mediterrània. Jocs del Mediterrani 2017 Foto: cedida

Imatge virtual del Palau d’Esports de Tarragona, que es farà a la zona de Campclar, a l’Anella Mediterrània. Jocs del Mediterrani 2017
Foto: cedida

Els diferents portaveus dels grups municipals (ERC, C’S i CDC) de l’Ajuntament han valorat positivament l’anunci de la Generalitat de Catalunya de tirar endavant la construcció del Palau d’Esports i l’augment del pressupost en 2 milions d’euros. Per la seva banda, la CUP segueix mostrant el seu refuig al projecte.

El portaveu d’Esquerra Republicana, Pau Ricomà, reconeix que l’anunci “és satisfactori i demostra que la Generalitat no deixa Tarragona de banda. Els problemes organitzatius no vindran per part seva sinó per un Govern de l’Estat que està en una fase de donar copets a l’esquena i ja veurem que passa”.

En la mateixa línia s’ha mostrat Albert Abelló (CDC), qui ha “celebrat la notícia. La Generalitat ha estat el soci més fiable i celebrem que s’hagi trobat la solució. Ara esperem tenir la màxima agilitat perquè el temps passa molt ràpid i ja no tenim marge d’error”.

Per la seva banda, Rubén Viñuales (C’S) ha assegurat que “la construcció del Palau d’Esports és bona per a la ciutat. Ara, esperem i desitgem que no tornem a viure la situació de les empreses adjudicatàries. L’únic dubte que ens queda és si podrem complir els terminis”.

Finalment, Laia Estrada (CUP) ha tornat a afirmar que “és una infraestructura que no és una prioritat ni per a la ciutat ni per als barris. Nosaltres voldríem que tots aquests diners es destinessin a altres qüestions”. A banda, Estrada es pregunta “quins sobre costos tindrem. Perquè ja sabem que acaba passant amb els sobre costos. Construir aquest Palau d’Esports és una irresponsabilitat”.