.

.

TOTS 21

Cartell del concert solidari

Cartell del concert solidari

Diumenge, 3 de novembre, a les 19h, al Teatre Tarragona, Mans Unides vol compartir amb la ciutat dues de les seves passions: el proïsme i les activitats culturals com a pilar pel desenvolupament de les persones. Aquesta vegada, i gràcies a la col·laboració altruista del Barcelona Soul Choir amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona i la col·laboració de l’empresa AG Planning, us volem presentar un concert carregat d’emocions.

És un cor que s’inicia a finals del 2016, creat i dirigit per Karol Green, que vol destacar amb el repertori gòspel més actual, més black i més funk. Està format per 23 cantants amb experiència d’anys en cors de gòspel d’arreu de Catalunya, escollits expressament per formar part d’aquest projecte que vol aportar un alt grau de ritme i excel·lència musical. Acompanyats per quatre músics (teclat, bateria, guitarra i saxo) i la veu de Karol Green solista en una coral de gòspel i amb un gran bagatge musical.

Algú descriu el gòspel com un eixamplament del cor envers l’espiritual. I us assegurem que els components de la Barcelona Soul Choir eixamplen el cor i l’eleven ben amunt, mentre a baix, els peus no paren de moure’s. Música amb veritable ritme i sentiment, joia de viure!.

Els beneficis obtinguts en el concert es destinaran a un projecte de millora de la seguretat alimentària de 60 famílies camperoles, majoritàriament indígenes lencas, del Departament de la Paz a Hondures. L’índex de pobresa és alt, el 42,57% sobreviu amb menys d’1 US$ diari.

L’Associació civil Solidaritat treballa en aquesta regió per a millorar la producció i diversificació d’aliments amb tècniques agroecològiques sostenibles per tal de que les famílies puguin viure dignament de la seva producció agrícola en petites parcel·les anomenades la “Finca humana”. És una parcel·la o granja amb un habitatge i terreny propi on la família conrea productes destinats a l’alimentació familiar i els excedents es comercialitzen per a cobrir les necessitats de la llar.

Mans Unides aportarà fons per a l’assessoria tècnica agrícola, subministraments i capacitació. El projecte també inclou la formació de joves líders per a l’enfortiment dels processos de relleu generacional en l’àmbit agrícola. Se’n beneficiaran 209 persones i té un cost de 52.444 euros.

El preu de l’entrada és de 15€, es pot adquirir a les taquilles del Teatre Tarragona (consulteu-ne els horaris) Online a https://www.tarracoticket.cat/inici  i a la Delegació Mans Unides.