TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una vehicle de la guàrdia urbana. Foto: Tarragona21

Parlar de botellots sembla ja fer referència a un comunicat de guerra. La penúltima llista de baixes es va produir la matinada de diumenge a Tarragona. Segons han informat des del cos de la Guàrdia Urbana, «ahir a les 8 del matí quan un parell de dotacions es van traslladat a l’Ermita de la Salut, després de rebre queixes dels veïns. Allà es van trobar 9 persones que estaven duent a terme un botellot».

Totes elles van ser denunciades per beure a la via pública i també per sorolls i molèsties als veïns,» i a més també es van posar 6 denuncies per tinença de substàncies estupefaents així com una denúncia per possessió d’una arma prohibida o objecte perillós. A més també hi va haver 3 detinguts: 1 per atemptar contra l’autoritat, un altre per desobediència i resistència a l’autoritat i un tercer detingut per un delicte contra la salut pública».

Es van confiscar una cadena d’acer d’uns 50 cm amb mosquetons d’acer i també una polsera amb 10/15 claus incrustats en forma de punxa. En aquesta actuació, el sergent i un agent de la Guàrdia Urbana van resultar ferits lleus.

Redacció