.

La Colla Jove de Tarragona organitza aquest dissabte (18.00 hores, plaça de la Font) una nova edició de l’Estibacaixes, una competició per totes les edats on l’objectiu és apilar, mentre s’escalen, tantes caixes com l’equilibri permeti.

Segons s’explica des de la colla, “aquest curiós concurs, que cada any aglutina més participants, es celebrarà a la Plaça de la Font per segon any consecutiu; ja que en anteriors edicions havia quedat demostrat que el sostre del local de la Jove no era prou alt i no es podien seguir apilant caixes i superant els rècords. Per això, en aquesta nova edició del concurs de l’Estibacaixes, hi tornamrem a tenir una gran grua, per tal que els participants més àgils puguin arribar més amunt que mai”.

Els concursants disposaran d’un temps màxim de 2 minuts per apilar tantes caixes com puguin sense perdre l’equilibri. Els millors passaran a les finals de les respectives categories d’adults i d’infants.

En acabar, hi haurà premis pels 3 primers classificats de la categoria infantil (fins a 14 anys, inclosos) i de la categoria d’adults. L’activitat es durà  a terme gràcies a la col·laboració de GruasGavi, Estrella Damm, Frankfurt el Surtidor, Premium Club i El Peix Que Es Mossega la Cua.

Les inscripcions es podran fer el mateix dissabte 11, des de les 17.30 hores i durant la celebració del concurs fins esgotar places. La inscripció tindrà un cost simbòlic de 2 euros, que donaran dret a un intent per participant i que podrà repetir-se en cas que no s’aconsegueixi apilar més de 5 caixes. També inclourà un tiquet de resfresc per recuperar forces.