.

Imatge de la roda de premsa de presentació del Rally de Tapes de Salou, duta a terme aquest matí al restaurant Moss de Salou. D’esquerra a dreta: la regidora Martina Fourrier, el xef David Santoro, el gestor comercial de San Miguel a la zona, Francesc Soler, i la vicepresidenta de Shopping Salou, Laura Capuz. Foto: Tarragona21

L’endarreriment una setmana del Rally Catalunya-Costa Daurada (enguany se celebrarà  del 25 al 28 d’octubre per guanyar pes convertint-se en l’última ronda europea del calendari mundial de ral·lis) acabarà maridant a la perfecció amb la setena edició del Rally de Tapes de Salou. Amb trenta restaurants participants d’arreu del terme i un preu de tapa més beguda de 2,5 euros, aquesta cita gastronòmica que compta amb el patrocini de cervesa San Miguel arrancarà motors el 19 i els mantindrà encesos fins al 28.

Es poden consultar totes les degustacions a través del llibret (clicar aquí per veure el reconfortant aroma a humor negre que acompanya a alguna d’elles feta pública avui pels seus creadors) o de la pàgina de facebook i el twitter de Salou Food Experience. A més, per cinquè any consecutiu el Mini Rally de tapes també se suma a l’experiència gastronòmica amb una important presència, en aquest cas per poder tapejar amb la família i oferir degustacions pels més petits de la casa que se servirà amb una consumició no alcohòlica.

Al dors del llibret oficial del Rally de Tapes, on es poden segellar fins a 10 establiments, es pot votar la millor degustació, la més original, i el millor servei, i entrar en el sorteig de regals. Remarcar que al finalitzar el ‘Rally de Tapes per Salou’ es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi obtingut.

Segons explicava aquesta matí la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica i Empresarial, Martina Fourrier, el canvi de dates “ens permetrà allargar la temporada” turística. Amb aquest motiu l’agenda d’activitats s’estirarà fins al diumenge 4 de novembre amb la primera edició de l’anomenat Salou Wind. La platja de Llevant acollirà des de les 9 fins a les 14.00 hores una volada d’estels gegants que vindran acompanyades d’activitats infantils al Passeig Jaume I i un vermut musical.

Alhora, fins a 40 establiments comercials de la ciutat protagonitzaran un ral·li d’aparadors coincidint amb l’edició del Rally de Tapes decorant els seus aparadors amb motius relatius a Hallowen. Una iniciativa anomenada Saloween sorgida de l’associació Shopping Salou que, juntament amb el lliurament d’un kit publicitari conjunt entre els locals per homogeneitzat marca, sumarà també sessions d’animació “terrorífica” al carrer de l’1 al 3 de novembre. Per tal de complementa-lo, també organitzaran un concurs de fotografia per instagram i per facebook relacionat amb la campanya amb els hagstags #salouween2018 i #Shoppingsalou. Així ho explicava la vicepresidenta de l’entitat, Laura Capuz, afegint que la imatge amb més ‘likes’ rebria com a premi un altaveu intel·ligent Google Home mini.