.

.

TOTS 21

Imatge de l'assemblea del PSC de Tarragona. Foto: Cedida

Imatge de l’assemblea del PSC de Tarragona. Foto: Cedida

Aquest divendres al vespre, l’assemblea de l’Agrupació del PSC Tarragona ha aprovat per unanimitat l’equip que acompanyarà a Rubén Viñuales en la seva tasca de governar i transformar la ciutat amb una llista rejovenida i amb molts noms de dones de perfil executiu. L’alcaldable del PSC defineix aquesta llista com el millor equip per gestionar la ciutat i il·lusionar a tots els tarragonins i tarragonines: “Tenim la millor llista possible per guanyar el 28 de maig i transformar la ciutat els pròxims quatre anys. Una llista que és el més semblant possible a la Tarragona que volem, una ciutat dinàmica que atregui talent jove per incrementar l’activitat econòmica i poder dur a terme les transformacions necessàries”.

Per a Viñuales, comptar amb perfils com el de la directora de Port-Ciutat (Montse Adán nº2), l’executiva d’Agbar (Isabel Mascaró nº6) o la cap d’Emprenedoria del Tarragona Impulsa (Valle Mellado nº10), és un privilegi pel partit i per la ciutat. L’alcaldable socialista es mostra il·lusionat per comptar amb gent jove preparada (Nacho Garcia nº5 i Guillermo García nº7), així amb els consellers actuals que repeteixen (Berni Álvarez nº3, l’actual portaveu Sandra Ramos nº4 i Mario Soler nº11): “Des del PSC, estem molt motivats amb la llista que hem aconseguit aprovar. La combinació entre directives consolidades de grans empreses, joves amb una àmplia formació i gent amb experiència en el món de l’administració pública és perfecta (Sonia Orts nº8 i Cecilia Mangini nº9). Aquesta és la millor llista que podria tenir el PSC i Tarragona”, afirma l’alcaldable socialista.

Entre els 10 primers llocs, també es destaca que per primera vegada hi ha més dones que homes.  Totes elles amb perfils de primer nivell que provenen tant de la empresa privada com de l’administració. A més, Viñuales ha donat les gràcies a l’alcalde Ballesteros per tots aquests anys de servei públic ‘exemplars’ i ha volgut agrair la tasca ‘excel·lent’ del grup municipal sortint.

La llista del PSC de Tarragona és la següent:

 1. Rubén Viñuales
 2. Montse Adan (independent)
 3. Berni Álvarez
 4. Sandra Ramos
 5. Nacho García
 6. Isabel Mascaró
 7. Guillermo García
 8. Sonia Orts (independent)
 9. Cecilia Mangini
 10. Valle Mellado
 11. Mario Soler
 12. Laura Mellado
 13. Salvador Molina
 14. Naglae Sah El Kaya (independent)
 15. Daniel Baelo (independent)
 16. Montse Domínguez (independent)
 17. Pere Valls
 18. Jessica Lozano
 19. Xavier Viejo
 20. Zainab Aasari El Kholfe (independent)
 21. Luis Franco
 22. Loli Lorente
 23. Pablo Quereda
 24. Rocío León
 25. Pau Pérez
 26. Ivana Martínez
 27. Josep Fèlix Ballesteros
 • S1- Josep Maria Buqueras (independent)
 • S2- Teresa Valls
 • S3- Francesc Roca
 • S4- Esther Forgas (independent)