.

.

TOTS 21

El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales. Foto: ACN

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales. Foto: ACN

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, assegura que el seu partit no negociarà els pressupostos per al 2023 si l’equip de govern no es replanteja l’increment del preu dels bitllets de l’autobús, dels aparcaments municipals i de la zona blava anunciats durant el passat plenari municipal. Viñuales creu que són molts els veïns “amb pocs recursos” econòmics que utilitzen el transport públic i no entén que “una política d’esquerres” no ajudi “la gent que ho està passant malament”. L’alcaldable socialista ha tornat a posar damunt la taula la gratuïtat del servei de busos a la ciutat, el que considera un dels “objectiu a assolir” si guanya les eleccions municipals del 2023.

Viñuales creu que els comicis del pròxim any podrien arribar sense tenir aprovats els pressupostos municipals. Assegura que les negociacions amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona “no van bé”. Malgrat tot, els socialistes es mostren “oberts” a noves propostes i asseguren mantenir la “mà estesa”.

Seguint amb la idea de transformar Tarragona en una ciutat “més verda i cohesionada”, Viñuales ha defensat la seva aposta per convertir la Part Alta en una zona peatonal. Creu que la ciutat ha d’apostar pel transport públic i això passa, en part, per construir diversos pàrquing als afores de la ciutat i accedir a l’interior amb autobús.

ACN