.

El programa de dinamització juvenil Carretera i Manta 2018 reprèn la seva activitat a partir d’aquest mes de setembre i fins al desembre amb tres activitats de diferents àmbits com són les relacionades amb la formació, una sortida d’un dia i una altra sortida amb un vessant més cultural. Els joves que vulguin participar de les activitats que proposa el programa poden consultar l’oferta i apuntar-se directament des de la web www.carreteraimanta.cat Cada activitat té un nombre de places limitades que es cobreixen per rigorós ordre d’inscripció i van adreçades als joves del municipi entre els 14 i els 30 anys (encara que si hi han places disponibles els majors de 30 s’hi poden apuntar).

El regidor de joventut, David González, ha animat els joves a participar de les propostes i a que les gaudeixin per ampliar els coneixements propis de l’entorn.

La programació per als mesos de setembre, octubre i novembre del Carretera i Manta són les següents:

SETEMBRE:

  • Dinamització de les activitats de lleure amb 100 hores de formació teòrico-pràctica. (Durada i dies: 15, 22, 29 de setembre; 6, 13, 20, 27 d’octubre; 3, 10, 17, 24 de novembre i 1, 15 de desembre. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h). Més informació a: http://carreteraimanta.cat/activitat/Dinamitzacio-setembre

OCTUBRE:

NOVEMBRE:

Enllaços d’interés: Web del carretera i manta des d’on reservar places