.

.

TOTS 21

La candidata del PP, Maria Mercè Martorell, en foto d'arxiu. Foto: Tots21

La candidata del PP, Maria Mercè Martorell, en foto d’arxiu. Foto: Tots21

En la seva visita a la Rambla i l’OMAC, l’alcaldable popular a l’Ajuntament de Tarragona, Maria Mercè Martorell, ha explicat que “si no acostem l’administració local al servei dels i les tarragonines, s’està entorpint l’accés àgil a aquesta”. Per a Martorell és necessari ”implementar una administració digital de manera transversal i compartida, on tots puguem accedir de manera senzilla i directa. La candidata té en compte les pesrones amb dificultat d’accés digital, per a qui “implantarem personal específic d’atenció administrativa”.

Maria Mercè Martorell vol elaborar un Pla d’Atenció al Ciutadà i Accessibilitat a l’Administració Publica Local. “En aquesta línia d’acció, impulsarem les bonificacions corresponents a IBI i Taxa d’Escombraries segons paràmetres legals establerts, en l’àmbit local”, ha dit. I ha afegit: “Així estarem baixant els impostos de manera real”. La candidata ha afirmat que “aixarem els impostos, està en el nostre ADN, és el nostre actiu principal d’acció i gestió.

“El PP de Tarragona serà la garantia de l’impuls definitiu per a facilitar la Tarragona sense traves burocràtiques en diferents línies administratives locals: llicències d’obertura, obres i obres menors, energies renovables… Tot això, impulsant bonificacions fiscals”, ha assenyalat Maria Mercè Martorell.