.

Imatge utilitzada per Ciutadans per denunciar la situació. Foto: Ciutadans

El grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Tarragona “condemna” la col·locació de plàstics grocs a la Muralla de Tarragona, en el tram del Portal del Roser. El portaveu popular al consistori tarragoní i primer tinent d’alcalde de la ciutat, José Luis Martín, ha lamentat que “s’embruti un espai Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics”.

Martín ha recordat que “s’ha de mantenir la neutralitat dels espais públics, especialment en un lloc emblemàtic i de gran interès turístic com és la Muralla romana”. Així mateix, ha afirmat que “un dels motors de la nostra ciutat és el turisme i perseguirem els vàndals responsables d’aquests fets per tal que no es tornin a repetir”. Per tot això, ha assenyalat que “hem demanat a les conselleries competents que activin els mecanismes corresponents per tal que aquests elements siguin retirats de manera immediata”.

Aquesta ha estat la reacció de l’equip de govern a la denúncia feta per xarxes socials des de Ciutadans on carregava de valent contra l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros per permetre-ho.