.

.

TOTS 21

El portaveu municipal del PP a Salou, Mario García

El portaveu municipal del PP a Salou, Mario García

El PP de Salou ha denunciat que l’equip de Govern ha emès “un butlletí propagandístic” durant aquest mes de gener que s’ha repartit per tots els domicilis de Salou, i que ha estat pagat amb els impostos de tots els salouencs.

Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP, considera que “els polítics no hem de fer ús de diners públics per fer accions de marcat caràcter propagandístic i electoralista, i això és el que s´ha fet amb aquest butlletí”.

Per a García, “és evident que l’equip de Govern ha començat la campanya electoral, però és inadmissible que pretenguin donar-se autobombo a costa de tots els veïns. Els salouencs agrairien que els diners que paguen amb els seus impostos fossin destinats a qüestions realment necessàries i no a interessos totalment partidistes i electoralistes.

El líder popular considera que “els governs municipals poden informar als veïns de les seves accions, però quan en 4 anys només ho fan en una ocasió, i coincideix uns mesos abans de les eleccions municipals, s’evidencia que el que menys els importa és informar. Si el que persegueixen és fer campanyes haurien de pagar-les de la seva butxaca, mai utilitzar els diners públics per això. ”

Els populars també han volgut incidir en la manca de pluralitat i falta de respecte a l´opinió discrepant amb la que actua l´actual equip de govern: “Si realment la intenció d´aquesta butlletí fos informar de manera plural i transparent als salouencs, també haguessin tingut cabuda les opinions de l´oposició, però no és així, i això denota la veritable intencionalitat d´aquest pamflet: fer-se propaganda”, ha afirmat García.

El PP ha demanat que es depurin totes les responsabilitats que puguin existir per una “pràctica” que pot qualificar-se de qualsevol manera menys transparent i ètica, i sol·licitaran les explicacions oportunes a l’alcalde.