TOTS 21

L'aqüeducte de les Ferreres de Tarragona

L’aqüeducte de les Ferreres será el proper divendres, 28 de novembre, l’escenari del tercer enigma nocturn en el marc del cicle “La ciutat a cau d’orella”. A partir de les 20h i arrancant des del pàrquing del recinte del Pont del Diable, un grup de joves serà el protagonista de la llegenda d’aquest espai.

L’aqüeducte de les Ferreres és un  tram de l’aqüeducte romà que portava l’aigua del riu Francolí a Tarragona. El mateix aqüeducte forma part d’una llegenda què, popularment, se l’ha anomenat el Pont del Diable.  Tot jugant es descobrirà,  quins són els secrets que amaga aquest paratge tant propi del patrimoni romà i tarragoní.

El cicle de llegendes urbanes és una iniciativa d’entitats juvenils, la conselleria de Joventut de l’Ajuntament, la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Escola de Lletres. Aquesta activitat compta amb la col·laboració d’Auriga Serveis Culturals,  Limònium Educació Ambiental, el Parc Ecohistòric del Pont del Diable i el Museu d’Història de Tarragona.

Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org o bé, presencialment a l’Espai Jove Kesse o l’Oficina Jove del Tarragonès.