.

Els granes han disputat un partit molt gris al camp del València Mestalla, Aquest dissabte, cinquè partit de pretemporada contra el Barça B. Foto: Nàstic

El quart partit de pretemporada disputat pel Nàstic ha acabat amb la segona derrota dels homes de Raül Agné. Si la primera va ser contra la samarreta, més que no pas l’alineació, del FC Barcelona, la segona ha arribat aquest dimecres al camp del València Mestalla, equip que milita dos categories per sota dels granes (3RFEF). Un 2-0 que pocs recordaran perquè els espectadors han acabat agraïnt les pauses d’hidratació. Per refer-se del poc espectacle, bàsicament. Els dos gols han arribat a la primera meitat. El primer fruit d’un penalti de Pol Domingo sobre N’dombasi al minut 17, transformat per Gozálbez. El mateix jugador valencianista ha intervingut en el segon gol. El seu llançament al travesser ha estat aprofitat per Bashiru. Era el minut 43 i el partit ha acabat precipitadament perquè tot el que ha vingut després no ha servit per a molt. Els avantatges han tret petroli del contracop, davant un equip que semblava amb acumular cert cansament a les cames i poques idees clares damunt del terreny de joc.

El primer xut a pals ha arribat als 10 minuts per part de Joan Oriol. I a la represa poc a destacar. Un remat de Karim al minut 59 que anava ben dirigit, una anticipació al 76′ del porter local a una jugada on Pedro Martín tenia opcions i una bona acció de Pol Prats al 87 que la defensa valencianista ha acabat resolent.

Lectures del sistema grana. El 4-4-2 ha iniciat el partit amb un onze del qual només tres han arribat al final: Pol Prats, Fullana i Joan Oriol. Tots ells han estat combatius, juntament amb Carbia, Pedro Martín i especialment Jannick a la segona meitat. Ara bé, el joc basat en pressió alta i domini de pilota ha estat irelevant davant un rival inferior. I una evidència final: Robert Simon, que ha entrat a la segona meitat, no pot quedar-se relegat a la posició de lateral. Tota la seva capacitat per desbordar i amenaçar l’àrea rival queda perduda en el no res.

El proper partit, contra el Barça B a l’estadi Johan Cruyff aquest dissabte, serà una altra cosa. Perque quan ja s’albira l’inici de lliga aquest 29 d’agost contra el Sanluqueño, enfrontar-se al que serà company de ball a la segona jornada motiva. I obliga.

Alineacions:

València Mestalla (primera meitat): Venetikidis, Estació, Ivan Muñoz, Tárrega, Mosquera, Lassina, Fran Pérez, Guerra, Bashiru, Gozálbez i N’dombasi.

Nàstic (primera meitat): Gonzi; Pol D.; Fran Carbia; Pedro del Campo; Fullana; Pol Ballesteros; Aythami; Pol Prats; Pablo Fernández; Joan Oriol; Óscar Sanz.

Nàstic (segona meitat): Gonzi (Manu García, minut 67); Robert Simon; Trilles; Quintanilla; Joan Oriol; Karim L Koucha; Fullana; Ribelles; Jannick; Pedro Martín; Pol Prats.

Targetes grogues: Fullana (minut 68); Javi Ribelles (minut 81).

Gols: 1-0, Gozálbez de penalti (minut 17); 2-0, Bashiru (minut 43).