.

.

TOTS 21

Premis Pere Valls a la darrere edició del 2014. Foto: Tarragona 21

Premis Pere Valls a la darrere edició del 2014. Foto: Tarragona 21

La sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona el Club Gimnàstic de Tarragona lliurarà els II Premis Pere Valls Recasens, premis que porten el nom del que fou durant més de 25 anys directiu i president de la secció d’atletisme. La celebració serà el proper dijous dia 22 a les 19 hores.

Aquesta segona edició comptarà amb set premis que volen reconèixer a diferents entitats, organismes i esportistes la seva trajectòria Premi a la Millor atleta del Club temporada 2014-2015 Irene Méndez Premi a la persona o Secció del Club, Gimnàstic de Tarragona SAD Premi a la persona o entitat esportiva de Tarragona per la seva trajectòria Berni Alvarez Premi a la trajectòria a una entitat o institució Federació Catalana d’atletisme ( Centenari)Premi a la persona o entitat que destaqui per la seva tasca a la ciutat de Tarragona ( Societat Filatèlica i Numismàtica de Tarragona.

Premi a la projecció internacional de Tarragona a traves de l’esport. (COE) Premi la persona de la Secció d’Atletisme que destaqui pel foment dels valors de l’esport i de l’atletisme. ( Francisco Peralta Valenzuela)

Aquest acte comptarà amb la presencia del president del Club Gimnàstic, Josep M. Andreu, acompanyat de Teresa Miró vidua de de Pere Valls Recasens els seus fills i familiars.

També amb la Presencia del Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Josep M. Antentas, Gemma Solé, Representant territorial del l’Esport Victor Sànchez Secretari general del COE i del Javier Villamayor Tinent d’Alcalde d’esports i Comissionat del Jocs Mediterranis.