.

El Nuevo Carlos Tartiere abans del partit

No ha pogut ser i el Nàstic després de perdre per a 3 a 0 davant l’Oviedo s’ha quedat sense campionat de segona B. Els grana amb el premi de ser el millor equip del grup tercer i l’ascens a segona A han tancat una temporada per emmarcar. L’Oviedo s’ha avançat al cap de onze minuts de la primera part amb un gol del seu “pitxitxi” Miguel Linares que ha aprofitat una bona centrada de Dioni al segon pal i rematant així el gol que ja en aquell moment donava el campionat a l’equip asturià.

El Nàstic ha pogut a la primera part empatar amb dues ocasions, la primera una rematada de Gorka Azkorra de cap que ha anat a les mans del porter local Esteban i la segona una altra de Marcos que tocat amb la punta de la bota una assistència de Xisco Muñoz que també ha anat a les mans d’Esteban. A la segona part tot i l’intent d’intentar remuntar el partit l’Oviedo ha aprofitat les ocasions que ha tingut per a sentenciar l’encontre amb el trentè gol de Miguel Linares que ha fet el 2 a 0 i el 3 a 0 definitiu de Cervero. Els grana comencen vacances aquest mateix dijous i tornaran als entrenaments d’aquí a un mes per preparar l’inici de lliga a segona A el cap de setmana del 15 i 16 d’agost.

FITXA:

Real Oviedo: Esteban, Johanesson, Redondo, Sergio, David Fernández, Ogmba, Susaeta, Valle (Sergio Garcia min71), Vila (Rivera min13), Dioni, Linares (Diego Cervero min82).

Nàstic: Tomeu, Gerard, Molina, Bueso, Mosa, Cristobal (Marc Martínez min71), Rocha, Xisco Muñoz (Ferran Giner min57), Lago, Rayco i Azkorra (Marcos min28)

Àrbitre. German Cid Camacho

Gols: 1-0 Miguel Linares (min11), 2-0 Miguel Linares (min 55), 3-0 Cervero (min85)

Estadi: Nuevo Carlos Tartiere 12.578 espectadors