.

.

TOTS 21

Els grana ja són un candidat clar a lluitar per ser a primera. Foto:Nàstic

Els grana ja són un candidat clar a lluitar per ser a primera. Foto:Nàstic

La temporada que està fent l’equip de Vicente Moreno segueix batent rècords. Els grana són ara mateix el quart equip que més jornades ha estat situat en zones de play-off d’ascens a primera.

Només Osasuna (26), Còrdova (21) i l’Alabès (20) han estat de moment més jornades en lloc d’ascens que els grana. L’Oviedo amb quinze jornades dins del play-off i l’Alcorcon amb catorze tancarien els sis equips que més jornades han estat entre els sis primers.

Els de Vicente Moreno sumen dinou jornades de les vint-i-set jugades fins ara en llocs d’ascens o play-off d’ascens a primera.

Només en vuit jornades de la lliga el Nàstic ha caigut dels sis primers llocs de la classificació.

Com a dada tenir en compte el Nàstic que va pujar a primera divisió només va estar quinze jornades en tota la lliga en ascens fins a pujar de forma directe.

Els grana jugaran aquest cap de setmana precisament davant d’un Alcorcón que suma també aquestes 14 jornades en llocs d’ascens i que és un dels equips que vol tornar a treure el cap per aquests llocs d’ascens.

L’actual líder de la segona A, el Leganés, suma només nou jornades en posicions d’ascens però els madrilenys han aconseguit situar-se líders en les últimes jornades.

La regularitat dels de Vicente Moreno i les set jornades sense perdre el converteixen a hores d’ara en un dels clars aspirants d’estar lluitant fins a final de temporada per aquests llocs de privilegi del campionat.

En total fins a catorze equips han estat alguna jornada fins ara en llocs d’ascens.

Sorprenen els casos de Ponferradina (6jornades) o Almeria (2jornades) els dos lluitant ara per sortir del pou de la classificació.