TOTS 21

El meteoròleg Tomàs Molina

El meteoròleg Tomàs Molina

Amb la idea que “cada cop més, el temps i la meteorologia condiciona el nostre dia a dia”, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i l’Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat una conferència a càrrec del cap de Meteorologia de TV3 Tomàs Molina per al dilluns 25 d’abril, a les 19.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultura Infant Pere de l’Hospitalet.

Amb aquesta xerrada, titulada “La meteorologia del 2025, com serem i com serà el temps”, inauguraran les IV Jornades sobre la comunicació. Aquestes jornades inclouran dues conferències més: la del dilluns 2 de maig, sota el títol “ Darrere de les càmeres”, que anirà a càrrec de Dídac Atzet, productor i redactor de ràdio i televisió barceloní, que actualment és cap de Comunicació, Premsa i Relacions Públiques de la companyia Mag Lari SL, entre altres ocupacions; i la del dilluns 9 de maig, titulada “Periodisme de capçalera”, de la qual se n’ocuparà el veterà periodista esportiu tarragoní Enric Pujol.

Totes les conferències tindran lloc a les 19.30h a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet amb l’objectiu d’”agrair el suport a la gent que escolta l’emissora de ràdio municipal, que enguany fa 28 anys”, segons ha explicat el director de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, Ricard del Amo.

Del Amo s’ha referit als continguts de les jornades: “Continuarà bufant el vent de Mestral al nostre territori? Com es fan els programes de televisió? Quina és la tasca dels productors i dels regidors? Són capriciosos els famosos? ¿Quina són les anècdotes i les vivències d’un periodista esportiu que ha treballat durant 38 anys a Radio Nacional com a cap d’Esports, cap dels serveis informatius i els tres darrers anys com a director; i que ha retransmès més de 500 partits de futbol del Gimnàstic de Tarragona, entre altres feines? A aquestes i altres preguntes hi donarem resposta en les conferències que hem programat per aquesta quarta edició de les jornades”.

Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat