.

.

TOTS 21

Dues caminades actes destacats d'aquest abril carregat de salut. Foto:Ajuntament de Tarragona

Dues caminades actes destacats d’aquest abril carregat de salut. Foto:Ajuntament de Tarragona

La Salut agafa protagonisme aquest mes d’Abril a Tarragona.

Aprofitant que el dia 6 i 7 són els dies mundials de la promoció de l’activitat física i el dia de la salut segons ha explicat el tinent d’alcalde de servei a les persones, Javier Vilamayor.

Aprofitat aquest fet a través d’una Xarxa d’entitats de Tarragona saludable s’enceta la campanya de Tarragona Saludable des del dijous 9 d’abril i fins al 29 es faran una vintena d’activitats.

Entre aquestes activitats destaquen dues caminades que la primera el dia 15 i la segona el dia 19.

Més enllà d’aquestes caminades també podem trobar durant tot els més activitats com “Interpretar l’etiquetatge dels aliments per interpretar i conèixer els aliments que es menja” el dia 9 d’abril, “Campanya de donació de Sang” el 10 d’abril o “Festival Solidari recollida d’aliments de la Creu Roja” dia 11 d’abril.

El diumenge 19 d’abril queda reservat pel Club dels Tarraconins que faran una jornada festiva per apropar als infants de la ciutat els jocs de carrer que es practiquen als vint-i-quatre països del Mediterrani.

Cal recordar que el 26 d’Abril es celebrarà la 25a bicicletada popular que també s’emmarca dins d’aquest mes de la Salut a Tarragona.