TARRAGONA 21

El judici pels atemptats del 17-A ja té data. Segons avança el diari Ara fent-se ressó d’un Twitter de l’advocat de la família de Rubí, Jaume Alfonso-Cuevillas, començarà el proper 10 de novembre i al banc dels acusats s’hi asseuran Mohamed Houli Chemlal -ferit a l’explosió de la casa d’Alcanar-, Driss Oukabir, que es va fer enrere poc abans de l’atac terrorista, i d’un col·laborador, Saïd ben Iazza. T

ots tres estan en presó preventiva i el fet que cap d’ells participés activament en els atacs condicionarà un judici en el qual arriben processats com a membres de la cèl·lula i per la fabricació d’explosius però no per assassinat. Aquest fet divideix, d’entrada, les acusacions.

Cuevillas també ha lamentat en el seu tuit que finalment no s’hagi admès part de la prova que sol·licitava en defensa del seu representat. El també diputat de Junts per Catalunya (JxCat) al Congrés dels Diputats exercirà d’acusació particular en representació de Javier Martínez, el pare del Xavi, el nen de tres anys mort el 17 d’agost a la Rambla.

Redacció