.

El club ha competit amb Cristina Cuartero Blanco, Jaime Crispi Saz, Guillermo Albacar Obeso, Daniela Campillo Martinez, Marina Mitjans Bardalet, Ignacio Berea Cellier, Pol Teruel Roca, Oscar Brualla Colom, Jorge Berea Esteve i Joan Panisello Ferragut.

El Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona és el flamant campió de la 6a Lliga del Comitè Juvenil de la Federació Catalana de Golf, després que aquest passat cap de setmana s’ha proclamat campió en la fase final de la competició, que ha estat disputada a les instal·lacions de l’entitat tarragonina.

En una final molt disputada  i on ha regnat  la màxima  igualtat, el Golf Costa Daurada ha superat el Golf Sant Cugat per un ajustat 4,5 a 3,5, inscrivint així el seu nom en el palmarès de la competició i millorant la seva posició del 2017, quan es va quedar a les portes del triomf en ser superat a la final pel Can Cuyàs Golf -tercer en aquesta edició, en superar l’Aro Mas Nou.

D’aquesta manera, el Golf Costa Daurada es fa amb el títol de campió en la competició favorita dels golfistes júniors catalans, i que ha permès coronar un any més el millor equip d’entre els 12 que s’hi havia inscrit  per a  aquesta edició de 2018.

El torneig, disputat per equips sota la modalitat match play, permet veure en acció enfrontaments de dos jugadors o jugadores de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Cada duel individual suma un punt per al vencedor, fins arribar al resultat global que determina el campió i que, en aquesta ocasió, ha permès fer-se amb el títol a un Golf Costa-Daurada que ha competit amb Cristina Cuartero Blanco, Jaime Crispi Saz, Guillermo Albacar Obeso, Daniela Campillo Martinez, Marina Mitjans Bardalet, Ignacio Berea Cellier, Pol Teruel Roca, Oscar Brualla Colom, Jorge Berea Esteve i Joan Panisello Ferragut.

Per tal d’arribar a aquest títol, el Golf Costa Daurada havia superat com a campió de grup la fase regular, que consta de tres jornades, a més d’eliminar el Golf Fontanals en l’inici del play-off, que donava accés  a la fase final disputada aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona.