.

.

TOTS 21

Imatge que oferia avui el que serà el recinte firal. Foto: web Ajuntament del Morell

El fort vent que bufa aquest divendres al nostre territori ha obligat a ajornar l’obertura de la gran cita de les festes de Nadal al Morell, la Terrafira de Nadal. “La ventada ha fet impossible el muntatge del recinte i dels estands i, lamentablement, no podrem obrir aquesta tarda”, exposa la regidora de Promoció econòmica del consistori municipal, Mònica Casas. “Posem la seguretat per sobre de tot”, continua.

Malgrat això, l’organització treballa per tal que, si les condicions meteorològiques ho permeten, la programació es pugui desenvolupar tant demà dissabte com també diumenge. “Hi ha molta il·lusió i moltes ganes de tirar endavant aquest esdeveniment, sobretot com a mostra de suport al sector comercial morellenc”, indica l’alcalde, Eloi Calbet, “i és per això que el plantejament que fem és per a mantenir l’activitat, tal com estava prevista, tant per demà com per diumenge”.

Així, durant la jornada d’avui “es farà tot el possible per revertir els efectes de la ventada, donant temps a comerciants, entitats i expositors en general perquè puguin muntar els seus estands”, detalla Casas, “a l’espera que demà dissabte, a partir de les 10 del matí, la Terrafira de Nadal pugui obrir les portes”.

“Volem que aquest cap de setmana sigui un èxit, i esperem poder deixar de banda l’entrebanc del vent d’avui”, diu Calbet, esperançat. Alhora, “convidem tothom a visitar el nostre municipi aquests dos dies, en una cita nadalenca, amb moltes activitats familiars, que recolza un dels sectors més castigats per la pandèmia i que, en definitiva, desitgem que sigui un revulsiu a tots els nivells”, acaba l’alcalde.