.

El davanter basc Azkorra, vestint els colors del club alacantí

El jugador Gorka Azkorra Trueba (Bilbao, 25 de gener de 1983) es converteix en el setè reforç del Gimnàstic per a la temporada 2014/15. El davanter signa un contracte amb el club grana fins al juny de 2015.

Azkorra fitxa pel Nàstic després de finalitzar el seu contracte amb l’Hércules CF, club amb el que ha jugat aquesta darrera temporada a la Segona Divisió A.  El nou jugador aportarà experiència a la davantera de l’equip de Vicente Moreno i, sobretot, millorarà les opcions de gol en el joc aeri del Nàstic. El futbolista basc, amb els seus 1.92 metres, destaca per una gran remat de cap i un fantàstic joc d’esquena davant la defensa rival.

El nou jugador grana va debutar a la Primera Divisió amb l’Athletic Club de Bilbao i, a banda, ha jugat en diversos equips de la Segona Divisió. En la seva trajectòria professional ha format part d’equips com el CD Numància, l’Albacete Balompié, el Deportivo Alavés, entre d’altres.

Renova Marcos

D’altra banda, el club grana i Marcos Jiménez De la Espada han acordat renovar la seva relació contractual per una temporada més. El davanter de Pollença, després de dos anys vestint la samarreta del Nàstic, seguirà a Tarragona defensant els interessos grana.